Разузнавателна грижа

Интелигентна грижа: Отличителна марка на Stretchers Industries

Intelligent Care operates in the medical sector, making its mark international through different partnerships that form the foundation of our success. Със специален акцент върху контрола на инфекциите и системите за захранване, Интелигентна грижа, като част от Stretchers Industries, е посветен на създаването на безопасна и здравословна работна среда не само за пациентите, но и за здравните работници, които неуморно се борят с все по-сложните вируси и широко разпространените инфекции всеки ден. Вярваме, че иновациите могат да подобрят условията както на пациентите, така и на здравните специалисти в болниците чрез намаляване на нараняванията, непредвидени жертви, и разпространението на вируси и инфекции. Поради тази причина, ние непрекъснато се стремим да развиваме и подобряваме нашите продукти и да предлагаме персонализирани решения на нашите клиенти.

Възпроизвеждане на видео

Кои сме ние?

В който, иновативна марка в глобалния медицински сектор, специализира в контрола на инфекциите и системите за захранване. Като жизненоважна част от Stretchers Industries, InCare си сътрудничи с водещи международни компании, за да предостави най-съвременни решения за здравните специалисти, насърчаване на безопасна и здравословна среда както за пациентите, така и за работниците на първа линия. Нашата цел е да намалим контузиите, жертви, и разпространението на инфекции в болниците чрез непрекъснато развитие и персонализиране на нашите висококачествени продукти.

Нашата визия

Овластяването на нашите клиенти да избират конкретни компоненти и аксесоари добавя техния глас към процеса, гарантирайки, че получават транспортни и изолационни системи, които са точно проектирани за техните уникални нужди. В който, под чадъра на Stretchers Industries, предвижда свят, в който всеки пациент и здравен специалист има достъп до първокласно, безопасно, и иновативно медицинско оборудване. Ние се стремим да бъдем световен лидер в индустрията за медицинско оборудване, стимулиране на значителна промяна и подобряване на качеството на грижите в световен мащаб

Автентичност

Ефективност

Надеждност

качество

Нашата мисия

В InCare, нашата мисия е да проектираме, развиват се, и произвежда превъзходно медицинско оборудване, което отговаря на отделните нужди на здравните специалисти. Посветен на иновациите и непрекъснатия напредък, работим в тясно партньорство с нашите сътрудници и клиенти, гарантирайки, че нашите продукти са безопасни, надежден, и ефективен. Нашата цел е да въведем иновативни решения, които значително допринасят за борбата с болестите и инфекциите, като същевременно насърчава безопасна и здравословна работна среда както за пациентите, така и за здравните специалисти.

Нашата мисия

Нашата мисия в Stretchers Industries е да проектираме, развиват се, и произвежда висококачествено медицинско оборудване, което отговаря на специфичните нужди на здравните специалисти. Ние сме ангажирани с иновациите и непрекъснатото усъвършенстване, и ние работим в тясно сътрудничество с нашите партньори и клиенти, за да гарантираме, че нашите продукти са безопасни, надежден, и ефективен. Нашата цел е да предоставим иновативни решения, които правят реална разлика в борбата срещу болестите и
инфекция, като същевременно насърчава безопасна и здравословна работна среда както за пациенти, така и за здравни специалисти.

° Соннд° СT wазTч uс